Brownie


brownie-hjemmelavet-opskrift

Opskriften på brownie

Denne opskrift på brownie er virkelig god, som jeg er sikker på, at din familie vil elske.

brownie kan du selvfølgelig justere til. Det er ikke altid så ligetil, men der findes efterhånden så mange gode alternativer til råvarer, som indeholder laktose, gluten, farvestoffer, aromaer, sulfitter og meget andet.

Har du rettelser til opskriften med brownie?

Jeg er som regel klar til at tage en snak, hvis du har nogle gode råd tilrettelser af en opskrift som for eksempel brownie.

Har du nogle gode tips eller ændringer til min brownie, så skal du endelig smide en kommentar nede i kommentarfeltet. Jeg bliver SÅ glad, hver gang at nogle af jer, bruger jeres tid på at like, dele, kommentere og dermed spreder opskriften for alle vinde – dette uanset om det er brownie eller en anden opskrift.

Lidt om Lønnebo

Jeg håber på, at min madblog en dag blive en af dine foretrukne madblogge – uanset om det er brownie eller en anden opskrift.

Så derfor håber jeg på, at denne opskrift på brownie smager dig og dine gæster.

Du vil nok opleve, at nogle af retterne er mere udførligt skrevet end andre. Det kan blandt andet have noget at gøre med madens sværhedsgrad, og at jeg vil sikre mig, at du er blevet sat godt ind i retten.

Venlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forrige indlæg