Broccolisalat – Selvfølgelig er den med bacon

 

Udskriv

Broccolisalat

Antal 4 personer
Forfatter Lønnebo

Ingredienser

Salat

  • 1 broccoli
  • 1 250 g bacon i tern
  • 1 rødløg I små tern
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl rosiner
  • 2 dl tomater i små tern

Dressing

  • 3 dl creme fraiche 9% eller salatmayonnaise
  • 1 spsk rødvinseddike
  • 1 spsk sukker
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk peber

Sådan gør du

Dressing

  • Bland creme fraiche med rødvinseddike, salt, peber og sukker.
  • Smag på dresingen – er den for sur, skal der lidt mere sukker i. Smager den slet ikke af rødvinseddike, skal du tilsætte lidt rødvinseddike – og sikkert også en smule mere sukker.

Salaten

  • Giv først solsikkekernene et skud varme på en tør pande (de må ikke blive sorte) og sæt dem til side.
  • Steg bacon spørdt i en pande og lad dem køle af på et stykke køkkenrulle.
  • Skær broccoli i mundrette størrelser, tomater og rødløg i små tern.
  • Bland alle ingredienser med hinanden og sæt køligt – gerne i 30 minutter, sådan at dressingen får lov at virke.

Vi håber, at du kan lide opskriften på broccolisalat

Denne opskrift på broccolisalat er brandgod, som du helt sikkert vil nyde at spise.

broccolisalat kan du naturligvis justere til. Det er ikke altid så ligetil, men det bliver kun nemmere at finde gode alternativer til madvarer, som indeholder benzoater, sulfitter, benzoesyre m.m.

Har du ændringer til opskriften på broccolisalat?

Har du nogle erfaringer med broccolisalat, som du kunne tænke dig at dele med mig, og muligvis også alle de andre læsere, så kan du være sikker på, at vi altid vil være klar på at lytte – især når det drejer sig om justeringer af en opskrift som fx broccolisalat.

Tøv derfor ikke med, at lave en kommentar med dine tips eller ændringer.
Vi bliver meget glad, hver gang nogle af jer, tager jer tiden til at like, dele, kommentere og så opskriften spredes for alle vinde – hvilket ligegyldigt om det er broccolisalat eller en anden lækker opskrift.

Lønnebo skal være din foretrukne madblog

Der findes rigtig mange gode madblogs derude, og vi håber på.

Det kræver naturligvis, at du altid finder en opskrift, som du synes smager godt.

Du vil nok opleve, at enkelte af retterne er mere udførligt beskrevet end andre. Dette er hyppigst fordi, at retten kan opfattes kompleks, hvis ikke alt er beskrevet godt fra starten af.

Mange tak for dit besøg – Kærlig hilsen Lønnebo

Hr. Lønnebo

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og er netop flyttet i en kæmpe patriciavilla, som jeg i mange år frem, vil kunne hygge mig med i fritiden. Læs mere...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recent Content