Brændte mandler


hjemmelavet-braendte-mandler-opskrift

hjemmelavet-braendte-mandler-opskrift
Print

Brændte mandler

Author Lønnebo

Ingredients

  • 200 g mandler
  • 200 g flromelis
  • 2 tsk stødt kanel
  • 2 tsk kakao
  • ½ dl koldt vand

Instructions

  • Bland mandler sammen med flormelis, kanel og kako og hæld balndingen på en pande samme med vandet.
  • Bring det hele i kog ved mellemhøj varme mens du kontinuerligt rører stille og roligt rundt.
  • Skrue lidt ned for varmen så snart at massen bliver grålig.
  • Lad massen koge stille og roligt videre til sukkermassen er smeltet helt og er blevet blank.
  • Hæld nu de brændte mandler ud på et stykke bagepapir og skil dem ad med et par gafler, inden de sætter sig helt.

Vi håber, at du kan lide vores opskrift på brændte mandler

Det her, er en ret lækker opskrift på brændte mandler, som vi er sikker på, at din familie vil elske.

Vores opskrift på brændte mandler kan selvfølgelig justeres til, hvis nu én ved aftenbordet er overfølsom overfor nogle specifikke ingredienser, som indeholder f.eks. bestemte former for smagsforstærkere, konserveringsstoffer og aromaer osv.

Mangler vores opskrift på brændte mandler noget?

Har du nogle gode erfaringer med brændte mandler, som du kunne tænke dig at dele med mig, så kan du være sikker på, at vi er lydhør – især når det kommer til brændte mandler justeringer af af en opskrift som fx brændte mandler.

Tøv derfor ikke med, at tilføje en kommentar med dine tips.

Vi bliver SÅ glad hver gang, at nogen af jer, bruger nogle sekunder på at like, dele, kommentere og dermed spreder opskriften for alle vinde – hvilket uanset om det er brændte mandler eller en anden opskrift.

Lidt om Lønnebo

Det er jo sådan, at vi har et ønske om, at ende blandt dine foretrukne blogs med opskrifter, når du mangler en opskrift på blandt andet brændte mandler.

Målsætningen er stor, men vi er sikker på, at så længe at maden maden er god, og vejledningen er nem at forstå, så skal det nok gå alt sammen.

En anden ting er, at du nok vil opleve, at nogle af opskrifterne er har en forholdsvis lang fremgangsmåde. Dette kan have noget med opskriftens kompleksitet at gøre, men også fordi, at vi vil bare vil sikre mig, at du laver maden helt korrekt.

Venlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anmeldelse af opskriften




Forrige indlæg