Bananpandekager – Svampede bananpandekager


bananpandekage-opskrift-hjemmelavet

 

bananpandekage-opskrift-hjemmelavet
Print

Bananpandekager

Servings 2 personer
Author Lønnebo

Ingredients

  • 2 dl mel
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 overmoden banan
  • ½ tsk salt
  • 2 æg
  • 2 dl mælk
  • ½ tsk vaniljesukker
  • 3 spsk smeltet smør

Instructions

  • Mos bananen med en gaffel eller skær dem i fine små stykker.
  • Pisk æggene i en skål i et minut.
  • Bland nu samtlige ingredienser sammen i en skål. Du kan med fordel mixe det sammen med en håndmixer.
  • Varm en pande op på 8/10 på varme-skalaen og tilsæt en smule fedtstof i form af smør.
  • Lav nu nogle pandekager i de størrelser, du gerne vil have dem.
  • De skal have ca. 2 minutter på hver side (husk på, at den første altid er til kokken).
  • Serveres sammen med flere skårede bananer og hvad end du ellers har lyst til.

Opskriften på bananpandekager

Det her, er en fantastisk opskrift på bananpandekager, som du helt sikkert vil nyde.

Det er selvfølgelig OK, hvis du ekskludere nogle af ingredienserne. Det er ikke altid lige nemt, men der findes efterhånden så mange gode alternativer til produkter, som indeholder laktose, gluten, farvestoffer, aromaer, sulfitter og meget andet.

Manger min opskrift på bananpandekager noget?

Har du nogle gode erfaringer med bananpandekager, som du godt vil dele med mig, så kan du være sikker på, at jeg altid vil være klar til at lytte – især når det kommer til bananpandekager rettelser af en opskrift som fx bananpandekager.

Hold dig ikke tilbage med, at sende mig en mail eller placere en kommentar din anbefaling i opskriftens kommentarfelt. Jeg bliver så glad, hver gang at nogle af jer, bruger noget energi på at like, kommentere, dele og bare gør brug af opskrifterne – dette ligegyldigt om det er bananpandekager eller noget andet fra bloggen.

Lønnebos historie

Jeg håber på, at min side en dag blive en af dine foretrukne madblogge – også når det gælder bananpandekager.

Kampen er hård, men jeg er overbevist om, at så længe at maden maden er god, og opskriften er nem at følge, så skal det nok gå alt sammen.

Du har måske allerede lagt mærke til, at nogle af retterne er har en forholdsvis lang fremgangsmåde. Det kan bl.a. have noget at gøre med opskriftens sværhedsgrad, og at jeg vil sikre mig, at du er blevet sat godt ind i retten.

Vh. Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anmeldelse af opskriften




Forrige indlæg