Arme riddere


french-toast-arme-riddere-opskrift

french-toast-arme-riddere-opskrift
Print

Arme riddere

Servings 2 personer
Author Lønnebo

Ingredients

  • 3 skiver franskbrød
  • 2 dl mælk
  • Kanel
  • Sukker
  • Rigeligt med smør

Instructions

  • Start med at lave noget kanelsukker ved at blande kanel og sukker i de forhold du kunne tænke dig det. Evt. 2 spsk sukker og 0,5 spsk kanel.
  • Skær skorperne fra franskbrødet.
  • Vend franskbrødsskiverne i mælken og derefter i kanelsukkeret.
  • Steg skiverne på en pande med smør, til de har fået en lækker gylden farve.

Opskriften på arme riddere

Det her, er en fantastisk opskrift på arme riddere, som I helt sikkert vil elske.

Det er naturligvis OK, hvis du ekskludere nogle af råvarerne, hvis nu at det er sådan, at én ved spisebordet ikke kan døje nogle specifikke ingredienser, som indeholder f.eks. bestemte former for konserveringsstoffer, aromastoffer, smagsforstærkere osv.

Har du ændringer til opskriften på arme riddere?

Jeg er af princip klar til at lytte, når det handler om rettelser af en opskrift som for eksempel arme riddere.

Er det sådan, at du har nogle ændringer til opskriften på arme riddere, så skal du endelig bare skrive en kommentar i kommentarfeltet. Jeg bliver så glad, hver gang at nogen af jer, bruger nogle sekunder på at dele, kommentere, like og så opskriften spredes for alle vinde – hvilket uanset om det er arme riddere eller en anden opskrift.

Lønnebos historie

Der findes rigtig mange dygtige madblogge derude, og mit håb er, at Lønnebo en dag ender blandt dine favoritter.

Det kræver naturligvis, at opskrifterne har et vis niveau.

Du vil nok opleve, at nogle af retterne er har en forholdsvis lang fremgangsmåde. Dette er mest fordi, at opskriften kan opfattes svær, hvis ikke alt er beskrevet godt fra starten af.

Venlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anmeldelse af opskriften




Forrige indlæg