Arme riddere

french-toast-arme-riddere-opskrift

french-toast-arme-riddere-opskrift
Udskriv

Arme riddere

Antal 2 personer
Forfatter Lønnebo

Ingredienser

  • 3 skiver franskbrød
  • 2 dl mælk
  • Kanel
  • Sukker
  • Rigeligt med smør

Sådan gør du

  • Start med at lave noget kanelsukker ved at blande kanel og sukker i de forhold du kunne tænke dig det. Evt. 2 spsk sukker og 0,5 spsk kanel.
  • Skær skorperne fra franskbrødet.
  • Vend franskbrødsskiverne i mælken og derefter i kanelsukkeret.
  • Steg skiverne på en pande med smør, til de har fået en lækker gylden farve.

Opskriften på arme riddere

Det her, er en fantastisk opskrift på arme riddere, som I helt sikkert vil elske.

Det er naturligvis OK, hvis du ekskludere nogle af råvarerne, hvis nu at det er sådan, at én ved spisebordet ikke kan døje nogle specifikke ingredienser, som indeholder f.eks. bestemte former for konserveringsstoffer, aromastoffer, smagsforstærkere osv.

Har du ændringer til opskriften på arme riddere?

Jeg er af princip klar til at lytte, når det handler om rettelser af en opskrift som for eksempel arme riddere.

Er det sådan, at du har nogle ændringer til opskriften på arme riddere, så skal du endelig bare skrive en kommentar i kommentarfeltet. Jeg bliver så glad, hver gang at nogen af jer, bruger nogle sekunder på at dele, kommentere, like og så opskriften spredes for alle vinde – hvilket uanset om det er arme riddere eller en anden opskrift.

Lønnebos historie

Der findes rigtig mange dygtige madblogge derude, og mit håb er, at Lønnebo en dag ender blandt dine favoritter.

Det kræver naturligvis, at opskrifterne har et vis niveau.

Du vil nok opleve, at nogle af retterne er har en forholdsvis lang fremgangsmåde. Dette er mest fordi, at opskriften kan opfattes svær, hvis ikke alt er beskrevet godt fra starten af.

Venlig hilsen Lønnebo

Hr. Lønnebo

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og er netop flyttet i en kæmpe patriciavilla, som jeg i mange år frem, vil kunne hygge mig med i fritiden. Læs mere...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recent Content