Amerikanske pandekager
Ingredients
- 2 tsk bagepulver
- 3 stk æg
- 250 g mel
- 3 spsk sukker
- 3 dl kærnemælk
- 1 dl mælk
- 30 g smeltet smør (smør kan smeltes på få sekunder i mikroovnen)
Instructions
- Pirks bagepulver, mel, sukker, salt, kærnemælk og mælk sammen i en skål.
- Tilsæt smør og æg og pisk det sammen til en jævn konsistens.
- Varm en gode pande op og tilsæt smør lidt smør.
- Dejen tilsættes i klatter på panden på ca. ½ dl. Dejen vil med sin tykkelse ikke flyde ud på hele panden.
- Når der begynder at opstå små bobler på overfladen, vendes den amerikanske pandekage.
- Det er meningen, at de amerikanske pandekager skal være svampede indeni, så de vil naturligvis føles lidt bløde under bagningen.
- Lige som med almindelige pandekager, kan de amerikanske serveres sammen syltetøj, frugter, is, flormelis, Nutella og sukker. Du kan også tilsætte sødme eller frugt under bagningen på panden.
Vi håber, at du kan lide vores opskrift på amerikanske pandekager
Denne opskrift på amerikanske pandekager er fortrinlig, som I helt sikkert vil nyde.
Amerikanske pandekager kan du selvfølgelig justere til, hvis nu én ved bordet er overfølsom overfor nogle specifikke ingredienser, som indeholder fx bestemte former for aromastoffer, konserveringsstoffer eller smagsforstærkere med mere.
Manger vores opskrift på amerikanske pandekager noget?
Vi er som regel klar til at tage en snak, hvis du har nogle ideer til justeringer af en opskrift som for eksempel amerikanske pandekager.
Er det sådan, at du har nogle ændringer til vores amerikanske pandekager, så skal du endelig bare skrive en kommentar i kommentarfeltet.
Vi bliver så glad hver gang, at nogen af jer, bruger jeres tid på at dele, like, kommentere og dermed spreder opskriften – hvilket ligemeget om det er amerikanske pandekager eller selvfølgelig også gælder denne opskrift på amerikanske pandekager.
Lønnebo skal være din favoritblog
Det er jo sådan, at vi har et ønske om, at ende blandt dine foretrukne opskrifteblogs, når du mangler en opskrift på blandt andet amerikanske pandekager.
Opgaven er stor, men vi tror på, at så længe at maden maden er god, og vejledningen er nem at følge, så skal det hele nok gå.
Du vil nok opleve, at nogle af opskrifterne er har en forholdsvis lang fremgangsmåde. Det kan bl.a. have noget at gøre med madens kompleksitet – men også fordi, at vi vil sikre mig, at du bliver guidet korrekt.
Vh. Lønnebo