Æbleskiver


aebleskive-hjemmelavet

 

aebleskive-hjemmelavet
Print

Æbleskiver

Servings 30 stk
Author Lønnebo

Ingredients

  • 4 æg
  • 5 dl kærnemælk
  • 5 dl hvedemel
  • ½ tsk natron
  • 1 spsk sukker
  • ½ tsk salt
  • 15 g smør
  • 1 tsk citronskal revet

Instructions

  • Adskil æggehviderne fra æggeblommerne.
  • Bland æggeblommerne med de resterende ingredienser - pisk det gerne i et par minutter med håndmixeren.
  • Sæt æbleskivedejen til at hvile i en halv time.
  • Pisk æggehviderne stive og vend æggehvidemassen rundt i æbleskivedejen.
  • Nu skal æbleskivepanden frem - og du skal tilsætte en god teskefuld smør til hvert hul. Dette gøres for at smøre æbleskivepanden godt til den første potion.
  • Når æbleskivepanden er varm, tilsættes dej nok til at fylde hullet ¾-del op.
  • Når æbleskiverne får farve på undersiden, vendes de med en kødpind (eller et tyndt redskab i træ).
  • Samlet set skal æbleskiverne have 6 minutter hvor de løbende bliver vendt hele tiden. Det er vigtigt, at du hele tiden sørger for, at vende æbleskiverne, sådan at de bliver bagt ligeligt.

Opskriften på æbleskiver

Denne opskrift på æbleskiver er virkelig lækker, som du helt sikkert vil nyde at spise.

Det står dig frit for, at ændre i opskriften. Det er ikke altid så enkelt, men der findes efterhånden så mange gode alternativer til ingredienser, som indeholder bestemte former for konserveringsstoffer, aromastoffer, smagsforstærkere med mere.

Har du rettelser til opskriften med æbleskiver?

Har du selv nogle erfaringer med æbleskiver, som du kunne tænke dig at dele med mig, så kan du være sikker på, at vi altid vil være lutter øre – især når det kommer til ændringer en opskrift som eksempelvis æbleskiver.

Hold dig ikke tilbage med, at lave en kommentar med dine tips eller rettelser.
Vi bliver meget glad, hver gang nogle af jer, bruger noget energi på at like, kommentere, dele og bare gør brug af opskrifterne – hvilket uanset om det er æbleskiver eller en anden opskrift.

Hvem skriver her?

Det er sådan, at vi har et ønske om, at blive din yndlings go-to madblog, når du skal bruge en opskrift på bl.a. æbleskiver.

Så derfor håber vi på, at du og din familie vil kunne lide denne opskrift på æbleskiver.

Du har måske allerede lagt mærke til, at enkelte af madretterne er skrevet meget udførligt. Det kan bla. have noget at gøre med opskriftens kompleksitet – men også fordi, at vi vil sikre mig, at du bliver guidet korrekt.

Mange tak for dit besøg – Kærlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anmeldelse af opskriften




Forrige indlæg