Start med at blande citronsaft, honning, paprika, peber, fintslåret ingefær og den pressede hvidløg.
Har du mod på, at få fingrene godt ind under huden på kyllingen, skal du stille og roligt løfte huden på kyllingen, og skubbe blandingen godt rundt omkring under huden.
Hvis ikke du er så meget til det, kan du massere det godt ind i huden udenpå – men det bliver altså bedst, hvis det er under huden.
Strø nu salt på huden – ikke så meget som på en ribbensteg, men der skal gerne bruges 1 spsk groft salt pr kylling.
Placer kyllingen i et ildfast fad med ryggen opad.
Steg kyllingen i ovnen på 200 grader i 20 minutter – almindelig varme.
Vend kyllingen og steg den 40 minutter mere.
Tag kyllingen ud og lad den hvile i 10 minutters tid med et håndklæde over sig.
Skær kyllingen ud efter smag og behag og server straks. Hvis kyllingen ikke er helt lyshvid, har den ikke fået nok.