Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Kyllingelår i ovnen
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
40
minutter
min
Samlet tid
45
minutter
min
Forfatter:
Patrick Lønne
Ingredienser
8
stk
kyllingeunderlår eller kyllingeoverlår
kan kombineres
2
spsk
olie
2
knust
hvidløg
1
spsk
groft salt
Godt med peber
Godt med barbeque eller all-around krydderi
1
spsk
citronsaft
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader - almindelig ovn.
Bland olie sammen med det knuste hvidløg, peber, barbeque eller all-around krydderi.
Smør kyllingelårene ind i olie-blandingen.
Læg kyllingelårene i et ovnfast fad eller på en dyb bradepande med bagepapir i.
Placer fadet i midten af ovnen og giv dem 40 minutter.
PS: Hvis du elsker timian, er timian også rigtig lækker at bruge som erstatning for barbeque eller all-around krydderi.