Go Back

One pot pasta - Opskrift med kylling

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid25 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Patrick Lønne

Ingredienser

  • 1 tsk rapsolie (eller den olie du foretrækker)
  • 1 dåse flåede tomater
  • 500 g pastaskaller (eller den pasta du lige har)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stort løg (hakket)
  • 1 åndfuld frisk basilikum (kan sagtens undlades hvis man ikke har det)
  • 10-15 stk cherrytomater (skåret i både)
  • 1 stk oregano
  • 300-400 g kyllingebryst (skåret i mundrette stykker)
  • 4 håndfulde spinatblade
  • 1 tsk chiliflager (eller frisk hvis du lige har det liggende)
  • 5 dl kyllingeboullion
  • 1-2 tsk salt
  • 2 tsk kværnet peber

Sådan gør du

  • Snit løg og hvidløg.
  • Skyl spinaten grundig.
  • Skær dine kyllingebryst ud i mundrette stykker.
  • Nu er det tid til at du putter alle dine indgredienser i en stor gryde på en gang.
  • Så skal det hele bringes i kog og derefter lader du retten simre i 10-12 minutters tid eller til pastaen er kogt som du ønsker det.
  • Så simpelt og nem er one pot pasta og nu skal det bare anrettes på en tallerken.
  • Her hjemme anretter vi med friske basilikumsblade og masser af friskrevet parmasan. Vi ELSKER paramsan her hjemme.
    Når vi kommer sent hjem fra arbejde er det ofte one pot pasta vi tyr til, da det er hurtig og nemt at lave og opvasken er minimal. Ofte når vi laver one pot pasta bruger vi de grønsagsrester vi har i køleskabet - så det er også en god ret til at få ryddet ud og til bekæmpelse af mad spild.