Hvis ikke kødet er skåret i mundrette stykker, skal dette gøres nu.
Vend oksekødet i melet og steg dem af i en gryde med olien og smøret. Det må gerne få en god farve – noget vil måske brænde lidt på i bunden af gryden, hvilket du bare skal lade det gøre, da det giver en lækker smag.
Tag kødet op af gryden og læg det til side for nu.
Steg finthakket løg, hvidløg og peberfrugt 1 minut i gryden – tilsæt evt. lidt ekstra smør eller olie.
Tilsæt tomatpuréen og krydderurter og steg det med i 1 minut.
Tilsæt Worcestershire sauce eller engelsk sovs og giv det 30 sekunder.
Tilsæt oksefonden og lad nu gullashsuppen småsimre under låg i minimum 1,5 time.
Skræl og skær kartoflerne i små stykker og tilsæt dem sovsen.
Kog gullashsuppen i 30 minutter mere til kartoflerne er lækre.
10. Smag til med ekstra salt og peber – evt. rosmarin, timian eller oregano alt efter dine præferencer.