Go Back

Kyllingelår i ovnen

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid40 minutter
Samlet tid45 minutter
Forfatter: Patrick Lønne

Ingredienser

  • 8 stk kyllingeunderlår eller kyllingeoverlår kan kombineres
  • 2 spsk olie
  • 2 knust hvidløg
  • 1 spsk groft salt
  • Godt med peber
  • Godt med barbeque eller all-around krydderi
  • 1 spsk citronsaft

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader - almindelig ovn.
  • Bland olie sammen med det knuste hvidløg, peber, barbeque eller all-around krydderi.
  • Smør kyllingelårene ind i olie-blandingen.
  • Læg kyllingelårene i et ovnfast fad eller på en dyb bradepande med bagepapir i.
  • Placer fadet i midten af ovnen og giv dem 40 minutter.
    PS: Hvis du elsker timian, er timian også rigtig lækker at bruge som erstatning for barbeque eller all-around krydderi.