Smelt smørret i mikroovnen eller i en gryde og tilføj mælken for en hurtigere afkøling.
Alle ingredienserne til vaflerne blandes og røres sammen i en skål. Brug gerne en håndpisker, da det både er hurtigere og står eventuelle melklumper i stykker.
Tænd vaffeljernet og tilføj lidt smør og fordel det udover hele vaffeljernet.
Tilsæt 1 dl. vaffeldej på vaffeljernet pr. plads og steg vaflen/vaflerne til de har den ønskede farve.
Spis vaflerne med sukker, syltetøj, Nutella, peanut butter, flødeskum og/eller frugt.I og med, at der er smør i vaffelmassen, er behovet for ekstra fedtstof ikke så stort - så medmindre at vaflerne sidder fast når de er færdige, så hold gerne igen med brugen af smør.OBS: Jeg tilsætter af og til 1 dl. øl eller danskvand, da kulsyren er med til at give vaflerne en sprød kant med en blød midte.