1åndfuldfrisk basilikum(kan sagtens undlades hvis man ikke har det)
10-15stkcherrytomater(skåret i både)
1stkoregano
300-400gkyllingebryst(skåret i mundrette stykker)
4håndfuldespinatblade
1tskchiliflager(eller frisk hvis du lige har det liggende)
5dlkyllingeboullion
1-2tsksalt
2tskkværnet peber
Sådan gør du
Snit løg og hvidløg.
Skyl spinaten grundig.
Skær dine kyllingebryst ud i mundrette stykker.
Nu er det tid til at du putter alle dine indgredienser i en stor gryde på en gang.
Så skal det hele bringes i kog og derefter lader du retten simre i 10-12 minutters tid eller til pastaen er kogt som du ønsker det.
Så simpelt og nem er one pot pasta og nu skal det bare anrettes på en tallerken.
Her hjemme anretter vi med friske basilikumsblade og masser af friskrevet parmasan. Vi ELSKER paramsan her hjemme.Når vi kommer sent hjem fra arbejde er det ofte one pot pasta vi tyr til, da det er hurtig og nemt at lave og opvasken er minimal. Ofte når vi laver one pot pasta bruger vi de grønsagsrester vi har i køleskabet - så det er også en god ret til at få ryddet ud og til bekæmpelse af mad spild.