Varm olien op i en stor gryde eller saurtepande ved mellem til lav varme og tilsæt løg. Lad løgene stå og stege i omkring 10-15 minutter til de er gyldne. Det er vigtigt, at der ikke er for meget varme på, da løgene ellers vil brænde på.
Tilsæt hvidløg - steg i yderlig 1 minut.
Tilsæt garam masala, paprika, kanel og salt - steg i yderlig 1 minut.
Tilsæt hakkede tomater - steg i yderlig 3 minut.
Tilsæt fløden og rør rundt, til at sovsen er rund og ensartet.
Blend hele hele herligheden med en stavblender (kan godt undlades, men så vil sovsen selvfølgelig være lidt mere rustik at se på), og skrue op for varmen, til at sovsen begynder at simre.
Tilsæt kylling i tern og lad det hele stå og simre stille og roligt i 15 minutter. Hvis sovsen er for varm mens kylling er tilsat, risikerer du, at kyllingerne bliver kogt for meget, og bliver varme og kedelige at spise.
Tilsæt smør, salt og peber efter smag.Serveres med kogte ris og kan pyntes med snittet koriander. Gør dig selv og dine spisende gæster, at lave eller købe et naanbrød. Du kan få de lækreste naanbrød nede i supermarkederne (også discount-butikkerne), og efter 5 minutter i ovnen er de SUPER lækre.