Go Back

Chokolademousse

Antal: 4 personer
Forfatter: Lønnebo

Ingredienser

  • 4 æggeblommer
  • 3 æggehvider
  • 2 dl fløde
  • 100 g mørk chokolade
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk reven økologisk appelsinskal kan udskiftes med citronskal

Sådan gør du

  • Hak chokoladen i grove stykker.
  • Smelt chokoladen over et vandbad – vandet må aldrig koge i et vandbad.
  • Pisk æggehviderne stive.
  • Pisk fløden stiv.
  • Rør æggeblommerne sammen med sukker og appelsinskal.
  • Vend flødeskummet rundt i den smeltede chokolade.
  • Vend æggehviderne rundt i chokolademassen.
  • Hæld chokolademoussen op i serveringsglas eller hvad du nu vil servere chokolademoussen i.
  • Lad chokolademoussen stå på køl i minimum 40 minutter – gærne natten over.