Sigt melet på et bord og saml det i en bunke.
Lav en fordybning i melet.
Klæk æggene ud i fordybningen sammen med saltet.
Brug en gaffel til at røre rundt i æggene til de er rørt helt sammen.
Begynd at røre melet ind i æggene – lidt af gangen.
Så snart alt melet er rørt ind, eller at det ikke er til at røre det mere sammen, smider du gaflen til vask, og begynder at ælrte dejen forsigtigt med hænderne.
Ælt pastadejen i 5 minutter til at den er blevet helt lind.
Sæt pastadejen til hævning i 10 minutter med et fugtigt hviskestykke over sig.
Put en god omgang mel ud på bordet – pastadej suger meget mel.
10. Skær dejen i 2 stykker og rul nu en af dem ud på bordet.
11. Rul pastadejen tyndt ud og vend ofte og tilsæt mere mel.
12. Når pastadejen har en fin tykkelse, ruller du den stille og roligt sammen til en pølse.
13. Så kan du ellers skære den i de tykkelser, som du har lyst til.
14. Nedenfor har jeg indsat en video med måder pastaen kan blive lavet på.