Sæt gryden med grøntsagsfong til at koge mens du fortsætter til step 4.
Lav en smøbolle ved at varme smøret op i en gryde på mellem-røj-varme under omrøring med en pisk.
Tilsæt alt melet og pisk godt – på denne måde minimerer du sandsynligheden for, at suppen på nogen måde smager af mel.
Tilsæt aspargesstykkerne foruden hovederne til grøntsagsfongen.
Kog i 2 minutter.
Tilsæt aspargeshovederne og kog dem i 1 minut.
Tilsæt smørbollen og lad suppen koge i 2 minutter.
10. Æggeblommer, salt, peber og evt. andre krydderier efter din smag blandes i en lille skål.
11. Aspargessuppen tages af varmen – når den har kølet lidt af, tilsættes lidt af aspargessuppen til blandingen med æggeblommer.
12. Hæld nu blandingen med æggeblommer op i aspargessuppen og rør rundt.
13. Varm evt. suppen lidt op igen UDEN at den komme i kog, da det vil ødelægge æggene og hele oplevelsen.