Go Back

Bananmuffins med chokolade

Antal: 20 stk
Forfatter: Lønnebo

Ingredienser

  • 20-24 stk.
  • 150 g blødt smør
  • 200 g sukker
  • 3 æg
  • 300 g mel
  • tsk bagepulver
  • tsk vanlijesukker
  • 1 dl mælk
  • 75 g mørk chokolade
  • 1,5 banan skåret i tern

Sådan gør du

  • Pisk sukker sammen med smøret indtil det er luftigt.
  • Tilføj et æg af gangen og pisk godt sammen. Gentag indtil alle æg er i blandingen.
  • Tilsæt nu mel, vaniljesukker, bagepulver, chokolade i små stykker og banen i små tern (kan også moses med en gaffel, hvis du gerne vil undgå bananstykker).
  • Fyld bananmuffins-dejen i papirforme, som enten står på en bageplade, eller i en af de smarte muffinbradeplader.
  • PS: De her bananmuffins med chokolade hæver altså. Så lad endelig være med at fylde formene alt for meget op. Prøv med op til halvdelen af papirformen.
  • Giv dem 16-20 minutter ved 200 grader ved helt almindelig ovn.