Kyllingelår i ovn – Saftig og smagfuld


kyllingelaar-i-ovn

 

kyllingelaar-i-ovn
Print

Kyllingelår i ovnen

Prep Time 5 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 45 minutes
Author Patrick Lønne

Ingredients

  • 8 stk kyllingeunderlår eller kyllingeoverlår kan kombineres
  • 2 spsk olie
  • 2 knust hvidløg
  • 1 spsk groft salt
  • Godt med peber
  • Godt med barbeque eller all-around krydderi
  • 1 spsk citronsaft

Instructions

  • Tænd ovnen på 200 grader - almindelig ovn.
  • Bland olie sammen med det knuste hvidløg, peber, barbeque eller all-around krydderi.
  • Smør kyllingelårene ind i olie-blandingen.
  • Læg kyllingelårene i et ovnfast fad eller på en dyb bradepande med bagepapir i.
  • Placer fadet i midten af ovnen og giv dem 40 minutter.
    PS: Hvis du elsker timian, er timian også rigtig lækker at bruge som erstatning for barbeque eller all-around krydderi.

Kyllingelår i ovn – Velbekomme

Kyllingelår i ovn er en enestående ret, som I helt sikkert vil nyde.

Kyllingelår i ovn kan du selvfølgelig justere til. Det er ikke altid så enkelt, men der findes efterhånden så mange gode alternativer til madvarer, som indeholder gluten, svovldioxied, benzoesyre osv.

Mangler vores opskrift på kyllingelår i ovn noget?

Har du nogle gode erfaringer med kyllingelår i ovn, som du kunne tænke dig at dele med mig, så kan du være sikker på, at vi er klar til at lytte – især når det kommer til kyllingelår i ovn ændringer af en opskrift som eksempelvis kyllingelår i ovn.

Har du nogle gode tips eller ændringer til opskriften på kyllingelår i ovn, så skal du endelig smide en kommentar nede i kommentarfeltet.

Vi bliver SÅ glad, hver gang at nogen af jer, har lyst til at dele, like, kommentere og dermed spreder opskriften for alle vinde – dette ligemeget om det er kyllingelår i ovn eller også gælder denne opskrift på kyllingelår i ovn.

Hvem skriver her?

Vi håber på, at vores side en dag blive en af dine foretrukne madblogge – også når det gælder kyllingelår i ovn.

Så derfor håber vi selvfølgelig på, at denne opskrift på kyllingelår i ovn falder i din smag.

Du vil nok opleve, at nogle af opskrifterne er har en forholdsvis lang fremgangsmåde. Det kan bl.a. have noget at gøre med madens sværhedsgrad, og at vi vil sikre mig, at du er blevet sat godt ind i retten.

Venlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

One thought on “Kyllingelår i ovn – Saftig og smagfuld

Leave a Reply to Nita Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anmeldelse af opskriften




Forrige indlæg